Verlies Sterfgeval, scheiding, ontslag

verlies

Ontslag, sterfgeval, scheiding

Persoonlijk verlies

In balans

Het leven is soms heel confronterend. Je verliest iemand waar je zielsveel van houdt voor scheiding of overlijden. Misschien verloor je een familielid of vriend zijn, maar ook het verlies van baan of huwelijk kan bijzonder veel van je vergen. Je lichaam streeft altijd naar balans en meestal lukt dat. Maar soms lukt het niet en dan is er iets aan de hand: interne of externe factoren brengen je uit evenwicht en je krijgt last van fysieke, emotionele of mentale klachten.

Hoofdpijn, stress, allergieën, paniekaanvallen, je lichaam kan op allerlei manieren  van zich laten horen.

Op eigen kracht

Als je de eerst signalen negeert, steken steeds meer en steeds sterkere signalen de kop op. Het kost je lichaam steeds meer moeite om weer in balans te komen.

Explore Your Energy brengt je met moderne technieken – ontwikkeld op basis van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde – terug in balans. Door gelijktijdige coaching leer je om weer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, zodat je voortaan zelf je energieniveau op peil kunt houden.

Je hebt een geweldig leven. Je levert topprestaties. Maar dan opeens gebeurt er iets, en raak je uit balans. Je merkt dat het steeds minder soepel loopt…

Explore Your Energy handout-2

Facebook

Linked In

Twitter

Google+

Contact