Jetlag/Travel Travel Burnout

travel

Je reist veel en vaak

In balans

Je reist veel en vaak. Je geeft altijd 100%, op je werk als je de deal sluit maar ook privé wil je er alles uit het leven halen. Hotel in, hotel uit. Weer vertraging op het vliegveld. Je lichaam streeft altijd naar balans en meestal lukt dat. Maar soms lukt het niet en dan is er iets aan de hand: interne of externe factoren brengen je uit evenwicht en je krijgt last van fysieke, emotionele of mentale klachten.

Hoofdpijn, stress, allergieën, paniekaanvallen, je lichaam kan op allerlei manieren  van zich laten horen.

Op eigen kracht

Als je de eerst signalen negeert, steken steeds meer en steeds sterkere signalen de kop op. Het kost je lichaam steeds meer moeite om weer in balans te komen.

Explore Your Energy brengt je met moderne technieken – ontwikkeld op basis van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde – terug in balans. Door gelijktijdige coaching leer je om weer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, zodat je voortaan zelf je energieniveau op peil kunt houden. Geef een travel burn-out geen kans en een jetlag? Daar doe je gewoon niet meer aan.

Hoe sta jij er nu voor? Doe de test!

Je hebt een geweldig leven. Je levert topprestaties. Maar dan opeens gebeurt er iets, en raak je uit balans. Je merkt dat het steeds minder soepel loopt…

Explore Your Energy handout-2

Facebook

Linked In

Twitter

Google+

Contact