Hoge werkdruk Stress en continu pieken

werkdruk

Work hard play harder

In balans

Work hard, play harder. Je werkt hard en veel. Strakke deadlines en drukke agenda’s bepalen je dag. Gas terugnemen is voor je gevoel geen optie, mensen rekenen op je. Die situatie kan lang goed gaan. Maar dan komt er een moment dat het lijntje knapt of dat je je realiseert dat het zo niet langer kan. Je lichaam streeft altijd naar balans en meestal lukt dat. Maar soms lukt het niet en dan is er iets aan de hand: interne of externe factoren brengen je uit evenwicht en je krijgt last van fysieke, emotionele of mentale klachten.

Hoofdpijn, stress, allergieën, paniekaanvallen, je lichaam kan op allerlei manieren  van zich laten horen.

Op eigen kracht

Als je de eerst signalen negeert, steken steeds meer en steeds sterkere signalen de kop op. Het kost je lichaam steeds meer moeite om weer in balans te komen.

Explore Your Energy brengt je met moderne technieken – ontwikkeld op basis van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde – terug in balans. Door gelijktijdige coaching leer je om weer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, zodat je voortaan zelf je energieniveau op peil kunt houden. Zo kom je ook weer toe aan het tweede deel van de uitspraak ‘work hard, play harder’.

Je hebt een geweldig leven. Je levert topprestaties. Maar dan opeens gebeurt er iets, en raak je uit balans. Je merkt dat het steeds minder soepel loopt…

Explore Your Energy handout-2

Facebook

Linked In

Twitter

Google+

Contact