Back on track

kosteloos
Experience

Experience

Doel: Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer uit jezelf en uit de dag halen. Bij de Experience krijg je een kennismaking, mini-meting en analyse van deze meting.
Energy Boost

Energy Boost

Doel: Je hebt een druk leven en wilt graag zelf ‘in controle’ zijn als het gaat over jouw energielevel. De naam zegt het al, je krijgt een enorme boost. Ik ben dan je persoonlijke Energie Manager die je helpt nóg meer uit het leven te halen, zowel zakelijk als privé.
Back on Track

Back on Track

Doel: Iets heeft je uit het lood geslagen en je wilt snel weer terug naar ‘jezelf’ zoals voordat dit gebeurde. Door behandeling en coaching kunnen we er samen voor zorgen dat je terugkomt op dat niveau. De resultaten zijn letterlijk meetbaar dus dat doe ik ook voor iedere cliënt. We starten met een meting, sluiten daar ook mee af. Heel tastbaar en inzichtelijk dus.
Expand your Track

Expand your Track

Doel; Iets heeft je uit het lood geslagen. Terug naar je ‘ik’ voor dit gebeurde is niet voldoende. Je grijpt deze dip aan om je horizon te verbreden. Je wilt hier sterker uitkomen dan je ooit bent geweest.
Change your Track

Change your Track

Doel; Dit pakket is voor mensen die het heft totaal in eigen handen willen nemen, die de controle over hun toekomst willen. Maak van dit dieptepunt het keerpunt in je leven.