Hoge werkdruk

In balans

Work hard, play harder. Je werkt hard en veel. Strakke deadlines en drukke agenda’s bepalen je dag. Gas terugnemen is voor je gevoel geen optie, mensen rekenen op je. Die situatie kan lang goed gaan. Maar dan komt er een moment dat het lijntje knapt of dat je je realiseert dat het zo niet langer kan. Je lichaam streeft altijd naar balans en meestal lukt dat. Maar soms lukt het niet en dan is er iets aan de hand: interne of externe factoren brengen je uit evenwicht en je krijgt last van fysieke, emotionele of mentale klachten.

Hoofdpijn, stress, allergieën, paniekaanvallen, je lichaam kan op allerlei manieren  van zich laten horen.

Op eigen kracht

Als je de eerst signalen negeert, steken steeds meer en steeds sterkere signalen de kop op. Het kost je lichaam steeds meer moeite om weer in balans te komen.

Explore Your Energy brengt je met moderne technieken – ontwikkeld op basis van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde – terug in balans. Door gelijktijdige coaching leer je om weer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, zodat je voortaan zelf je energieniveau op peil kunt houden. Zo kom je ook weer toe aan het tweede deel van de uitspraak ‘work hard, play harder’.

Hoe sta je er nu voor? Doe de test!

Je slaapt onrustig tot ronduit slecht.
   Heel herkenbaar
   Soms
   Niet herkenbaar
 

Pakketten

Explore Your Energy Experience
Explore Your Energy Experience

Deze is kosteloos.

Doel: Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer uit jezelf en uit de dag halen.

Bij de Experience krijg je een kennismaking, mini-meting en analyse van deze meting.

Energy Boost
Energy Boost

 

Doel: Je hebt een druk leven en wilt graag zelf ‘in controle’ zijn als het gaat over jouw energielevel. De naam zegt het al, je krijgt een enorme boost. Ik ben dan je persoonlijke Energie Manager die je helpt nóg meer uit het leven te halen, zowel zakelijk als privé.

Back on Track
Back on Track

 

Doel: Iets heeft je uit het lood geslagen en je wilt snel weer terug naar ‘jezelf’ zoals voordat dit gebeurde. Door behandeling en coaching kunnen we er samen voor zorgen dat je terugkomt op dat niveau. De resultaten zijn letterlijk meetbaar dus dat doe ik ook voor iedere cliënt. We starten met een meting, sluiten daar ook mee af. Heel tastbaar en inzichtelijk dus.

Expand your Track
Expand your Track

 

Doel; Iets heeft je uit het lood geslagen. Terug naar je ‘ik’ voor dit gebeurde is niet voldoende. Je grijpt deze dip aan om je horizon te verbreden. Je wilt hier sterker uitkomen dan je ooit bent geweest.

Change your Track
Change your Track

 

Doel; Dit pakket is voor mensen die het heft totaal in eigen handen willen nemen, die de controle over hun toekomst willen. Maak van dit dieptepunt het keerpunt in je leven.

Explore your energy
Meld je aan voor de energy tips