Preventief

Extra

Je hebt een leuk leven en functioneert prima. Oké, je agenda zit vol maar je geniet van de dynamiek. Toch denk je wel eens na hoe het beter en efficiënter kan en dan kom je uit bij extra productief, extra alert, extra energie. Om zo nóg meer uit het leven te halen. Je ziet de waardevolle rol van goed eten en voldoende bewegen hierin maar toch wil je nog een stapje hoger. Als Persoonlijke Energie Manager kan ik je daarin helpen. Samen maken we jou nog productiver zodat je op je werk blijft scoren maar ook voldoende energie hebt in de weekenden. Deze aanpak is niet alleen geschikt om de productiviteit te verhogen maar ook om ziekteverzuim tegen te gaan.

Je hebt een druk maar leuk bestaan
   Heel herkenbaar
   Soms
   Niet herkenbaar
 

Pakketten

Explore Your Energy Experience
Explore Your Energy Experience

Deze is kosteloos.

Doel: Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer uit jezelf en uit de dag halen.

Bij de Experience krijg je een kennismaking, mini-meting en analyse van deze meting.

Energy Boost
Energy Boost

 

Doel: Je hebt een druk leven en wilt graag zelf ‘in controle’ zijn als het gaat over jouw energielevel. De naam zegt het al, je krijgt een enorme boost. Ik ben dan je persoonlijke Energie Manager die je helpt nóg meer uit het leven te halen, zowel zakelijk als privé.

Back on Track
Back on Track

 

Doel: Iets heeft je uit het lood geslagen en je wilt snel weer terug naar ‘jezelf’ zoals voordat dit gebeurde. Door behandeling en coaching kunnen we er samen voor zorgen dat je terugkomt op dat niveau. De resultaten zijn letterlijk meetbaar dus dat doe ik ook voor iedere cliënt. We starten met een meting, sluiten daar ook mee af. Heel tastbaar en inzichtelijk dus.

Expand your Track
Expand your Track

 

Doel; Iets heeft je uit het lood geslagen. Terug naar je ‘ik’ voor dit gebeurde is niet voldoende. Je grijpt deze dip aan om je horizon te verbreden. Je wilt hier sterker uitkomen dan je ooit bent geweest.

Change your Track
Change your Track

 

Doel; Dit pakket is voor mensen die het heft totaal in eigen handen willen nemen, die de controle over hun toekomst willen. Maak van dit dieptepunt het keerpunt in je leven.

Explore your energy
Meld je aan voor de energy tips