Jetlag / travel

In balans

Je reist veel en vaak. Je geeft altijd 100%, op je werk als je de deal sluit maar ook privé wil je er alles uit het leven halen. Hotel in, hotel uit. Weer vertraging op het vliegveld. Je lichaam streeft altijd naar balans en meestal lukt dat. Maar soms lukt het niet en dan is er iets aan de hand: interne of externe factoren brengen je uit evenwicht en je krijgt last van fysieke, emotionele of mentale klachten.

Hoofdpijn, stress, allergieën, paniekaanvallen, je lichaam kan op allerlei manieren  van zich laten horen.

Op eigen kracht

Als je de eerst signalen negeert, steken steeds meer en steeds sterkere signalen de kop op. Het kost je lichaam steeds meer moeite om weer in balans te komen.

Explore Your Energy brengt je met moderne technieken – ontwikkeld op basis van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde – terug in balans. Door gelijktijdige coaching leer je om weer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, zodat je voortaan zelf je energieniveau op peil kunt houden. Geef een travel burn-out geen kans en een jetlag? Daar doe je gewoon niet meer aan.

Hoe sta jij er nu voor? Doe de test!

Ik reis veel alleen.
   Heel herkenbaar
   Soms
   Niet herkenbaar
 

Pakketten

Explore Your Energy Experience
Explore Your Energy Experience

Deze is kosteloos.

Doel: Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer uit jezelf en uit de dag halen.

Bij de Experience krijg je een kennismaking, mini-meting en analyse van deze meting.

Energy Boost
Energy Boost

 

Doel: Je hebt een druk leven en wilt graag zelf ‘in controle’ zijn als het gaat over jouw energielevel. De naam zegt het al, je krijgt een enorme boost. Ik ben dan je persoonlijke Energie Manager die je helpt nóg meer uit het leven te halen, zowel zakelijk als privé.

Back on Track
Back on Track

 

Doel: Iets heeft je uit het lood geslagen en je wilt snel weer terug naar ‘jezelf’ zoals voordat dit gebeurde. Door behandeling en coaching kunnen we er samen voor zorgen dat je terugkomt op dat niveau. De resultaten zijn letterlijk meetbaar dus dat doe ik ook voor iedere cliënt. We starten met een meting, sluiten daar ook mee af. Heel tastbaar en inzichtelijk dus.

Expand your Track
Expand your Track

 

Doel; Iets heeft je uit het lood geslagen. Terug naar je ‘ik’ voor dit gebeurde is niet voldoende. Je grijpt deze dip aan om je horizon te verbreden. Je wilt hier sterker uitkomen dan je ooit bent geweest.

Change your Track
Change your Track

 

Doel; Dit pakket is voor mensen die het heft totaal in eigen handen willen nemen, die de controle over hun toekomst willen. Maak van dit dieptepunt het keerpunt in je leven.

Explore your energy
Meld je aan voor de energy tips